Hoe het allemaal begon !

Naar aanleiding van de MTB ladiesdagen stelden Elke en Viv voor om samen met de ladies er eens enkele dagen op uit te trekken. Al snel werd er een evenement aangemaakt op Facebook en nu maar wachten op interesse. De keuze viel op de streek rond Winterberg, een mountainbikeparadijs voor elk niveau.

We opteerden een huis te huren omwille van de vrijheid, bij slecht weer gemakkelijker om je fiets te kuisen en niet met modderkledij in het hotel te arriveren.

Iedereen kon zich inschrijven, ongeacht leeftijd, beroep, niveau en aantal dagen verblijf.

Viv nam een optie voor een modern huis tot max. 12 personen. Enkele dagen vóór de uiterste inschrijvingsdatum stond de teller op 14 zodat de optie diende geannuleerd te worden en op zoek te gaan naar een iets groter huis wat niet zo evident bleek te zijn.

Maar ze bleef zoeken en vond een huis tot 15 personen in Wiemeringenhausen, op een 10-tal km van Winterberg. En ja hoor, op de laatste dag werd de kaap van 15 ladies bereikt zodat er een bericht geplaatst kon worden: “eerste helft van de week volzet!!”

Het huis werd gereserveerd, info werd verstuurd, de voorbereidingen konden beginnen.

Elke en Viv kwamen een 2-tal keren bij elkaar en alles leek in zijn plooien te vallen.

En zo trokken de meeste ladies op 14 juli 2012 richting Winterberg om er met een toffe bende te genieten van enkele dagen of een week mountainbikeplezier.