14/09/2019 Bois de Rêves

We hadden al eens afgesproken in Bois de Rêves maar omwille van de weersomstandigheden moeten uitstellen en aldus stond een dagje in deze speeltuin al een tijdje op onze verlanglijst. De meeste van ons hadden al wel eens eerder een clinic gevolgd in Ottignies of kenden het bos toch.

Er zijn zoveel mogelijkheden maar je moet wel elke keer opnieuw omhoog en sommige afdalingen zijn echt wel tricky. Gewapend met been en arm protectoren hebben we het er toch weer goed vanaf gebracht. Die bescherming helpt wel, geeft toch altijd iets meer vertrouwen en dat kan je daar best gebruiken.

Na een paar uurtjes, goed bezweet van de inspanningen en de heerlijke temperatuur, eens proberen om het afgepeilde Bloso parcours te volgen. Kwestie om ook wat fietskilometertjes in de benen te hebben vooraleer huiswaarts te keren.
Hmm ... was dat even tegenvallen, na 2 pijltjes was het een ware zoektocht om het 3de pijltje te vinden. Dan weer door en hetzelfde verhaal, geen pijlen. Nu, dan houd je dat wel heel snel voor bekeken. In plaats daarvan dan een klein (heel klein) toerke rond het meer (zonder water).