13/04/2013 MTB Ladiesdag Aarschot

Elke en Kristof gingen ons meenemen voor een tocht van +/- 60 km maar een ongeval dat Kristof overkwam besliste daar anders over en dus moesten we hals over kop reorganiseren. Dankzij GPS specialiste Kristien, geen probleem. Zij hertekende de toerkes die Kristof al had uitgestippeld zodat we in 2 groepjes konden vertrekken.
Joke had een groepje van 5. Kristien en Elke een groepje van 8.

                

We vertrokken via het centrum van Aarschot en zochten de klimmetjes en single tracks op in Aarschot, Rillaar en Langdorp.
Het toerke van groep 1 was ietsje korter en bevatte minder klimmetjes, Joke maakte van de gelegenheid gebruik om af en toe handige tips mee te geven.
Tijdens de lunchpauze konden we genieten van de heerlijke soep van Kristien, van de lekkere cupcakes van Elke en van de heerlijk gezonde cake van Gwen.
Spijtig dat de meesten van groep 1 al door waren, we hadden in groep 2 regelmatig moeten wachten tot we terug voltallig waren en het was iets te ver uitgelopen.

Na de lunchpauze deden we nog een lus richting Gelrode, Wezemaal, Rotselaar en langs de Demer terug naar Aarschot.
Toch weer een fijne ladiesdag en deze keer mochten we ook genieten van een voorjaarszonnetje. Het kan verkeren, eindelijk!