Zaterdag heel vroeg met open vizier vertrokken naar het ladies weekend in Born. Rond 9u aangekomen en na iedereen begroet te hebben een kamer met een vrij bed opgezocht.
Zo kwam ik bij Carolien en Viv terecht. Snel omkleden en klaar voor de eerste mtb dag.

Met z'n allen reden we een tocht volgens een gps-route die Viv had opgeslagen. Nu kon ik rustig met iedereen een babbeltje slaan en elkaar wat beter leren kennen. De tocht was mooi, goed te doen voor iedereen.
's Middags na het eten reden we nog met acht voor een bestaande tocht, uitgezocht door Gwen. Zoals iedereen wel weet, houdt zij van een technisch parcours. Dit hebben we geweten. Stiekem reed ik de afdalingen achter Dora zodat ik goed kon zien hoe zij het deed. Hier kan ik nog wat van leren. Terug aangekomen aan de villa hadden we die dag toch nog 80km gereden.


Na een frisse douche hebben ik nog genoten van een gezellige avond en lekker eten, wat na zo'n dag nog extra smaakte.
Die avond hebben we beslist om de volgende dag een toertocht te rijden die we onderweg in de namiddag afgepeild hadden zien staan. Gelukkig had Gwen een stukje van één van de pijlen gescheurd met de naam van de tocht en het adres. In verschillende groepjes gingen we rijden naargelang de conditie of wanneer ze huiswaarts moesten rijden.

Dus zondag een hele mooie, pittige, technische toertocht (57km) gereden met onverwachte obstakels. Joke kan er van mee spreken, zij heeft de doornen langs de route van dichtbij gezien " Amai die benen".
Ook eng was de pikdonkere tunnel welke in de route was opgenomen. Daar kon je goed horen aan de kakofonie van geluiden dat er verschillende dames achter elkaar reden.

 

Terug aan de villa hadden we 70km. Na weer een lekkere maaltijd was het tijd om huiswaarts te rijden, helaas de file tegemoet.

Het was een super goed weekend en voor herhaling vatbaar.
Een gezellige toffe sportieve bende van alle leeftijden !!!!

Bedankt aan de organisatoren.
Linda Vergouwen