Lady actief nov/dec Elke Rogge

December was op zich nog een vrij vruchtbare maand qua biken:-) Op dit moment is het de bedoeling van die basisconditie wat op peil te houden en waar mogelijk zeker ook wat te werken aan de mtb techniek :)
In november besloot ik om een mtb clinic abonnement te nemen en op zaterdag 07 december kon ik hier voor het eerst gebruik van maken. Samen met Els reed ik naar Ottignies, naar het fantastische Bois des rêves!! Ons Anja was daar ook aanwezig. We werden in groepjes opgesplitst en Jeffrey deed zijn best om ons zo veel mogelijk techniek bij te brengen! Heel leuk dagje! Veel bijgeleerd en goed gelachen!
Daags nadien was Kristien onze mercator in de prachtige bosjes van Aarschot, goed voor een Sinterklaastochtje van een 60-tal km met een mega bevoorrading, verzorgd door Kristien haar ouders en schoonouders! Met als afsluiter een lekker warme en gezellige après in de Swooth mtb shop!

Het weekend van 14 december moest ik de leuke mtb ladiesdag in Middelkerke links laten liggen door andere sociale activiteiten te vroeg op die dag maar uiteindelijk belandde ik dan toch ook aan het zeetje voor een vroege tocht in Bredene met ons Els. We hadden veel zand en duintjes verwacht maar helaas: het was nogal modderig! Maar in the end viel het al bij al nog mee: de zon had heel goed haar best gedaan, ik had leuke compagnie gehad en we hadden goed getraind!
De week erop besloot ik om in de buurt te blijven en trok ik met ons Els naar Wachtebeke, en daar stond Alain ons op te wachten. Qua parcours niet heel veel spectaculair maar nauwelijks modder. Daarna een leuke après met mijn fietsbuddies  en dit met lekkere bookes en chocooo van de organisatie!  Op zondag werd mijn honger naar zand en duinen dan toch gestild op de Sylvester TT in De Haan! Een hele mooie rit met nauwel
ijks modder.
Op donderdag 26 december besloot ik om de kas van het Cameleon bike team in Deftinge (van mijne velomaker) wat te spijz
en :) Ze hadden hun best gedaan om een heel mooie parcours uit te stippelen met nauwelijks asfalt maar modder, manmanman… maar bon, alweder was de zon van de partij en ook een hoop hele leuke mensen! Achteraf een heel primitieve douche met een emmer warm water en een lauwe straal water die uit de doucheknop kwam, maar ik was uiteindelijk toch proper gewassen :) Maar daarna was het lekker opwarmen in de kantine met een paar lekker Westmalle dubbel en warme mensen!

Afgelopen zaterdag, na het stormweer met bakken regen, toch besloten om eens op de baan te gaan bollen. Goed voor een goeie basistraining van 80 km en met veel zon!                                      

Tussen het fietsen door wordt er door de week uiteraard ook gelopen! Twee maal een uurken en op woensdag wordt er ook gespind voor een uur of twee!