Ladies gespot in Polen - Big fun MTB Sudety Challenge

 

Elke Rogge

Gigantisch voldaan na een weekje dik vet (de laatste dagen ook letterlijk :-)) mountainbiken in Polen en van de mega ambi op en naast de fiets met mijn TOProomies Inge Beyers en Viki Bockstal (alleen het beste is goed genoeg hé meisjes;-))!
Ook het samenrijden met de andere stoere mtb chicks Anja de Decker (die naar beneden vlamde :-)), Sarah Vereecke (waarmee ik samen de vettigste dag doorspartelde:-)) en Joke Meynckens was een super leuke ervaring! Ik zal het missen!!!!

 


Joke Meynckens

Sudety mtb challenge, in een zotte bui ergens eind december schreven we ons in. Zes dagen mtb-en in Polen, dat moest lukken.
Vorige week was het zover. Samen met Hans Nackaerts, Jurgen Van Handenhove en mijn teamy Peter Ven zetten we aan richting Stronie Slaskie, waar de race zou aanvatten.
Wat hebben we allemaal gezien en voor de wielen gekregen gekregen?
Kort samengevat: het was kei tof! Ik heb afgezien, gelachen, geweend, warm gehad, kou gehad maar bovenal, ik heb veeeeeel nieuwe toffe mensen ontmoet en sommigen gewoon een beetje beter leren kennen!
Thanks allemaal voor de fijne 6 daagse! met Sarah Vereecke, Anja de Decker, Viki Bockstal, ELke Rogge, Inge Beyers, Kristof Seyen, Gert De Geeter, Sara Van Peer, De Keyser Steven, Ronny de Ceuster en alle anderen!

         

 

Inge Beyers

Terug thuis van een fantastisch MTB avontuur met fantastisch gezelschap. Sudety Challenge in Polen: wat een uitdaging!
Halverwege de week 2 etappes aan me laten voorbijgaan (net niet sterk en zot genoeg) om de laatste dag nog eens 7u mijn grenzen te verleggen. Smaakt naar meer! Merci team maatje Viki Bockstal.
En Elke Rogge! Het is hier zo stil nu ...

 

Viki Bockstal

Lekkere worstjes op weg naar polen en het laatste bifi worstje was voor Viki
Stage 3: bangelijke etappe, zalige bende, super coole dag! 
Stage 5: hoe vettiger, hoe prettiger. Maar we zijn er wel geraakt!

 

Gwen Voets

Nam op 25 juli afscheid van de Alpen en ging zich "een beetje amuseren" in Polen.
Maar de 1ste rit was zwaarder dan verwacht, mss een beetje te veel hm in de benen van de afgelopen Alpen vakantie?